Deburring/Grinding

Končni procesi se ročno opravljajo že zelo dolgo časa in čeprav se vse več podjetij odloča za avtomatizacijo teh proces, veliko operaterjev oz. uporabnikov še vedno noče popolnoma zaupati tem procesom. Res je, da je za kvalitetno obdelavo na kompleksnih proizvodih potrebno izdelati najnaprednejše procesne sisteme.

Zaradi tega razloga, Starmatik pri načrtovanju in razvoju teh aplikacij, uporablja antropomorfične robote, ki lahko imitirajo premikanje človeške roke bolje, kot to lahko storijo navadni kartezijanski roboti.

Delovne enote so načrtovane specifično za avtomatske aplikacije in so standardne. Sistemi so bazirani na namenski uporabi brušenja in poliranja nerjavečih produktov. Lahko so tudi v kombinaciji z ostalimi celicami, ki izvršujejo ostale postopke za doseganje komplet končnega izdelka brez prisotnosti operaterja.

Karakteristike, kot so zmanjšanje števila komponent in strukturnejša preprostost, naredijo te celice zelo zanesljive. Zaradi daljših brusnih trakov, pa se tudi zmanjša čas obrabe in menjave komponent.

Case History

Varjenje narjavečih pokrovov
P.IVA - REG. IMPRESE DI TV: IT03233720261