Programska oprema

V skladu z zagotavljanjem optimalne profitabilnosti procesa je temeljnega pomena, da imamo tudi kvalitetno programsko opremo. Zaradi tega razloga je Starmatik razvil svojo lastno programsko opremo, ki omogoča načrtovanje aplikacij in njihovo programiranje.

  • Easy Bend je program, ki omogoča preprosto programiranje krivilnih celic
  • SimulEasy je 3D program za programiranje krivilnih sistemov. V samem programu je možen prikaz celotnega okolja celice, ki ga je mogoče spreminjati in prilagajati. Operater lahko nadzoruje pot stroja, jo spreminja ter pripravlja program za paletiziranje na robotu in krivilnem stroju.
  • Laser-Robot je programska oprama za sortirni sistem robota. Omogoča uvoz delitve kosov na razrezani plošči in njihovo sortiranje. Robotska koda je generirana in velja za veliko večino kontrolnih modulov.
  • Workcell Supervisor je človek-stroj oprema, ki se uporablja za celoten nadzor produkcije glede na delovni nalog. Zahvaljujoč temu programu je mogoče spremljati delovanje celice preko prenosa specifičnih programov in maksimiziranje njene produktivnosti s shranjevanjem produkcijskih podatkov
P.IVA - REG. IMPRESE DI TV: IT03233720261