Starmatik, avtomatska obdelava pločevine.

Starmatik je nedvomno eno izmed vplivnejših podjetij na področju avtomatske obdelave pločevine s področja krivljenja, varjenja, brušenja, laserskega nakladanja in razkladanja, sortiranja in manipulacije v manj zahtevnejših kot tudi specialnih sistemih. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 in je proizvajalec preko 600 zasnovanih in nameščenih sistemov po vsem svetu. Starmatik ponuja širok izbor aplikacij ter celovito in visoko kvalitetno storitev na bazi želja strank oz. kupcev. Zahvaljujoč visokemu strokovnemu znanju osebja, lahko Starmatik zadovolji tudi najbolj specifičnim potrebam in spremlja njihovo realizacijo.

Analiza procesa, natančnost pri identificiranju problema in možnih rešitev, neprekinjena interakcija s stranko, predanost projektu, realizacija in natančne nastavitve, so le nekatere izmed Starmatikovih unikatnih karakteristik. Za zadovoljevanje kvalitete svojih produktov, Starmatik integrira stroje in obdelovalne centre vodilnih svetovnih proizvajalcev v svoje sisteme. Viac informácií

Vsi sistemi so razviti in načrtovani s strani podjetja, tako mehanski deli in električni deli, kot tudi robotski/PLC programski deli. Industrijska robotika, povezana s specifičnim procesom obdelovanja pločevine naredi stranko samozadostno s strani procesne obdelave in poveča profesionalnost in zadovoljstvo uporabnikov. To je tudi poslanstvo podjetja Starmatik.

V podjetju so sledili smernicam, da je robotsko krivlenje naslednji korak v razvoju procesne tehnologije predvsem zaradi razlogov operaterjeve varnosti, zmanjševanja produkcijskega časa in povečevanja dobrih rezultatov z uporabo takšne tehnologije.

Close

P.IVA - REG. IMPRESE DI TV: IT03233720261